طرز تهیه زولبیا و بامیه

بخش کدبانو نیکی دیلی : زولبیا و بامیه که مخصوص ماه مبارک رمضان است و بسیار هم طرفدار دارد میتوان آن را به روش بسیار راحت درست کرد.

طرز تهیه زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه :

زولبیا و بامیه هیجان‌انگیزترین قسمت سفره افطار در ماه رمضان است. قنادی‌های تولید کننده زولبیا بامیه در همه ی شهرها بسیار است. اما اگر می‌خواهید در منزل این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید با “آموزش طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص” همراه باشید

مواد لازم بامیه :

آب             ۲ لیوان

روغن         ۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ     ۴ عدد

آرد            ۲ لیوان

وانیل         کمی

شکر         ۲ قاشق غذاخوری

نمک         یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه بامیه :

برای تهیه بامیه ابتدا آب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه.

بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه.

تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم.

در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیم.

لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه. بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم .

مواد لازم زولبیا:

نشاسته         ۲۰۰ گرم

ماست           ۲۰۰ گرمی

آرد                ۵۰ گرم

روغن جامد      ۱ قاشق چایخوری

جوش شیرین    نصف قاشق چای خوری

گلاب               ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه زولبیا :

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد آرد رو اضافه میکنیم.

با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه. روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.

در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .

شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید .

بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیک رو سوراخ کنید .

ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!

مواد لازم برای شربت زولبیا و بامیه :

شکر           ۳ پیمانه

آب             ۱ پیمانه

گلاب         ۱ پیمانه

زعفران حل شده      ۱ قاشق مربا خوری

آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری

نکات مهم درباره شربت زولبیا و بامیه

تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و شربت ما غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه. اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور. اگر هم ابلیمو نریزید شربتتون شکرک میزنه.


دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم زولبیا ,بامیه ,قاشق ,تهیه ,روغن ,شربت ,تهیه زولبیا ,اضافه میکنیم ,مواد لازم ,قاشق غذاخوری ,شربت زولبیا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

محمدی بانک اطلاعات مشاغل آگهی تایم کسب و کار و بازاریابی اینترنتی گشنیز | وبسایت آموزشی و تفریحی علم آموزی فروش دستگاه ماینر کم کاری تیروئید اینجا همه چی هست davidq8 local